IRMA †

Irmastiina            
Synt. 9.6.2012
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Suomenhevonen
Kuollut/Lopetettu: 22.2.2020
I: Linkori
E: Irtsuliina
ei: Apassi

Ostin Irman elokuussa 2018. Lähdin ajamaan monta tuntia katsomaan hevosta, joka ei käytännössä osannut kuin juosta. Tammasta oli yritetty tehdä ravuria, mutta oli siihen hommaan aivan liian laiska. Koeratsastin tamman maastossa ja se tunne mikä minut valtasi vieraalla hevosella laukatessa. Tämä oli saatava ja tämä on nyt kotona omassa pihassa.

Irma on Tamma isolla T:llä. Se on usein todella happaman näköinen, mutta pohjimmiltaan se on kuitenkin oikea mussukka. Ratsaille on ole vielä kovin montaa päässyt, mutta Irma on erittäin miellyttämisenhaluinen ja yrittää parhaansa.

Tarkoitus oli taikoa meistä parivaljakkona sellainen, että voimme köpötellä maastossa, voimme osallistua helppoihin luokkiin koulukisoissa ja ehkä kuka tietää jos joskus opettelemme hyppäämään myös pieniä esteitä.

Kaikki kuitenkin kaatui, kun tamma tutkittiin tammikuussa 2020. Sen jokaisesta jalasta löytyi nivelrikkoa, joten päästin sen vihreimmille laitumille maaliskuun lopulla.

Ensimmäisiä päiviä kotona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...