keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Eilinen..

Kävin eilen tallilla. Ekana siivosin pari karsinaa, koska nautin ja tykkään tallin siivomisesta. Sen jälkeen hain hevosen sisälle kuivumaan koska lunta pyrytti. Harjasin hevosen huolellisesti laitoin satulan ja suitsen ja suuntasin kentälle muiden sekaan. 

Ensin kävelin pitkin ohjin molempiin suuntiin ja sen jälkeen ravailin löysin ohjin pari kierrosta myös molempiin suuntiin. Sitten keräsin ohjat ja rupesin työskentelemään käynnissä. Taivutuksia, asetuksia, pohkeenväistöä ja takaosakäännöksiä. 

Sitten ravissa väistöt ja taivutukset. Sen jälkeen lähdinkin maastoon kävelemään. Menin tietä pitkin ja hevonen oli iha pöpi ku muut menivät edellä ja itse vain kävelin. Vähän väliä olimme poikesin keskellä tietä, mutta lopulta sain tahtoni läpi ja hevonen kulki rentoutuneesti kävellen kotiin. Muutama läheltä piti tilanne oli autojen kanssa kun hevonen oli jotenkin niin säpsy, vaikkei oikeasti ole ikinä ennen pelännyt autoja. 

Torstaina sitten taas tallilla ja olisi tavoitteena ratsasaa aamulla läheiseen keskustaan moikkaamaan lapsia.. Saa nähdä kuinka käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...