tiistai 21. helmikuuta 2012

Lunta tulee taas vaan lisäää.

Mahdankohan ikinä päästä tallille, kun lunta sataa taas. En kyl oikeastaan tiedä onko se edes lunta vai räntää. No kuitenkin suunitelmissa on tänään mennä tallille ja hakea eräs tallityttö/tuntilainen mukaan, kun hällä on loma niin pääsee hiukan puuhailemaan tallille. Ongelmaksi on taas koitunut lapsenvahti. No mies on neljältä kotona niin ampaisen siitä sitten..


Tänään ajattelin ratsastaa taas lämppäritammalla. Menen kentällä, jos se vain on aurattu. Ajattelin myöskin ottaa kameran mukaan, jos joku ottais kerrankin musta kuvia kun ratsastan. Aina se on jotenkin mä ketä sen kameran takana seisoo käskystä. Välillä joku hevosen omistaja soittaa, et "tule sihen ja sihen kellonaikaan ottamaan kuvia musta ja mun ihanasta hevosesta". Ihan kun mulla ei olis ikinä muuta tekemistä. Sitäpaitsi en pyydä keneltäkään ikinä mtn rahaa, niin olis se kiva et mentäis mun kellon mukaan..


Yritin eilen ottaa kuvia ja eihän siitä mitään tullut.. ^ Oli jo niin pimeää, että sain vain aavehevoskuvia ;D Jos tänään paremmalla onnella..  Pääsen lähtemään tosin vasta kahden jälkeen, mutta ehdimpähän ainakin pukemaan ja muutenkin heräämään ennen tallille menoa..


No jos saisin räpsittyä taas uusia kuvia hevosista niin sais niitäkin sitten nettiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...