keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tollo mikä tollo.. :)

Heipparallaa! Mun piti kovin vielä eilen illalla kirjottaa, mut ylläri taas et unohdin. Olin joo tallilla, mut eipäs tarvinnu mennä kentällä kun ei sitä oltu vieläkään aurattu. Nooh me käveltiin sitten tielenkki, se on n. 5km. Matka meni kivasti, tamma vaan haaveili ja jäi jälkeen muista, sit aina ku se sen huomas tuli kamala kiire muiden perään.   


Tytöt oli jo siivonnut tallin, joten mun ei tarvinnut tehä muuta kuin ratsastaa. Otin taas hiukan kuvia muista hevosista, sekä ratsastajalla että ilman. 


Mä oon haaveillu noista Hööksin ratsastussaappaista ties vaikka kuinka kauan. En oo uskaltanu tilata vaan kun 1. Ne maksaa aika paljon ja 2. En oo varma meneekö ne pohkeista. 


Aattelin joskus sitten kun on ylimääräistä ni voisin käydä tuolla myymälässä. Onkos se nyt sit Vantaalla kokeilemassa noita. Tai sitten kun on rahaa niin tilaan ne ja palautan sitten jos ne ei sopinutkaan. 


Tänään meen ratsastamaan taas kun huomenna en voi kun tallilla on leiri :)


Meen mammalla kentällä jos se nyt vaan olis aurattu. Toivottavasti kun tänään on kuitenkin tunnit ja illalla on valmennut. Mäkin oisin halunnut tohon valmennukseen, mut kun ei oo hevosta millä mennä. Viel joskus ostan taas sen oman hevosen. Jos vaikka sitten kahden-kolmen vuoden päästä. 


Nytkin oon koko aamupäivän surffailu Horzen ja Hööksin sivuilla ja kattellu loimia sun muita. No joskus sitten. Säästän kovasti rahaa, et sit joskus ku sen mun hevonen tulee vastaan, ni voin ostaa sen. Nyt vaan ei oo paljoa mistä säästää kun oon vielä äitiyslomalla, mut kesällä taas töihin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...