tiistai 6. maaliskuuta 2012

Se tunne kun rakastuu..

Olen tehnyt salapoolisityötä kolme päivää. Kuulin, että siskoni naapurin hevosia ollaan pistämässä pois.. Olen haaveillut siitä yhdestä niin kauan kun se on siellä ollut. Siellä on kolme hevosta suomenhevosen ja new forestin risteytys, sekä kaksi lämminveristä. En tosiaankaan tiennyt niiden kahden olevan lämppäreitä ja sen kun kuuli rakkauteni sitä toista hevosta kohtaa vahvistui. Se on kimo, sellainen tumman harmaa, 8vuotias ruuna. Sillä on ratsastettu säännöllisesti, mutta vain maastossa.. Haluan sen itselleni :)


Olenkin siis tässä selvitellyt naisen nimeä, joka ne omistaa ja sitä kautta selvittänyt hevosen nimet. Eräs ystäväni on menossa viikolla käymään heillä ja lupasi kysellä myyvätkö he hevosen. Se olisi unelmien täyttymys, siskonikin lupasi järjestää tallipaikan..


Olin tänään tallilla, ratsastin jälleen mammalla. Menin kentällä, taivuttelin ja tein siirtymisiä. Siivosin myöskin tallin aikani kuluksi..


Poika on nyt jo ihan terve, mutta oma olo pahenee. Mieskin tuli kipeäksi.. Taidan tästä mennä nukkumaan ja haaveilemaan ruunasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...