tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevät tulee ja hiki virtaa

Nyt alkoi todellinen laihdutuskuuri/elämäntaparemontti. Tänään oli taas keväinen ilma ja mulla oli hirmunen hiki ratsastaessa. Pakko oli taas ottaa takki pois, vaikka alla oli vain ohut pitkähihainen, mutta niin hiki taas vaan oli. Oli tallilla ratsastamassa Josella. Hypättiin muutama pikku este ja ylläri että lensin taas kun Josen kielsi. Ekan kerran kun polle kielsi, lensin hidastetusti alas eikä sattunut, mutta toisella kiellolla osasin varautua ja näpäytin raipalla hevosen esteen yli. Loppu käynnit mentiin maastossa. Käytiin lähistöllä olevalla lammella juomassa hevosten kanssa niin Jose yritti mennä uimaan, en kyllä päästänyt kun vesi on vielä niin kylmää..


Sunnuntaina olin pitämässä pari tuntia siellä missä ennen kävin ratsastamassa.. Pidin estetunnit kahdelle eri ryhmälle. Jälkimmäisellä tunnille tapahtui kaikenlaista: Ensin levisin lähistöllä oleva tukkikasa ja hevoset saivat tietysti slaagin, sitten kentän reunalla oli kolme peuraa mistä riemu ratkesi jälleen ja tunnin kruunasi hevonen joka meni kesken loppukäyntien piehtaroimaa.. Että näin..


Huomenna menen samalle tallille ottamaan estetunnista kuvia.. Tiistaina olis tarkotus kisoihin mennä ottaa kuvia.. Muutenkin nyt alkaa olemaan hirmusesti kisoja mihin oon ajatellu et meen kuvailemaan.. Se on jotenkin niin kivaa puuhaa, vielä kun siitä sais rahaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...