perjantai 13. huhtikuuta 2012

Perjantai 13. päivä!

Olen tänään koko päivän maannut sohvalla yövaatteet päällä, koska olen niin tapaturma-altis. Mitään ei ole päässyt sattumaan, onneksi. :) 


Laitoin tänään taas ostoilmoituksen ratsastussaappaista. Mieheni lupasi ostaa mulla saappaat synttärilahjaksi ja merkkipäiväkin on jo reilun kuukauden päästä. Samalla laitoin myös ostoilmoituksen ratsastushousuista. Uusia en halua kun ne ovat jotenkin niin kankeita, eikä mistään oikein löydy juuri sellaisia kuin haluan niin päätysin etsimään käytettyjä. 


Minä itse en ole juurikaan mikään välineurheilija, tärkeintä on, että vaatteet sopii päälle. Mulla on kolmet ratsastushousut, joista kahdet on lainassa enkä takaisin saa. Mulla on myöskin neljät minichapsit, jotka ovat kaikki lainassa, mutta yhdet saan ainakin takaisin. Kenkinä käytän usein vain normi "vaelluskenkiä", mutta omistan myös jodpurid. Ratsastustakkeja on monia, on Horzea, Kyra K:ta ja muita.. Muutama liivi tuolla on myös..


Saappaista olen pidemmän aikaan haaveillut ja nyt rupean etsimään toden teolla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...