lauantai 14. huhtikuuta 2012

Siivoilua!

Sain jo yhden ehdotuksen ratsastushousuista ja nyt odotan niistä kuvaa. Saappaita ei vielä ole kuulunut.. Olin tallilla käymässä.. Siivosin kaikki 8 karsinaa, laitoin turpeet ja täytin ponien karsinoihin vedet. Muissa karsinoissa on vesiautomaatit.. Olin yksin tallilla, kunnes sinne saapui Josen yksi vuokraaja perhe.. Olisin saanut mennä Jästillä ratsastamaan, mutta lähdin sitten vain kotiin.


Jotenkin tuli taas semmonen tyhmä olo kun joku muu menee lempparihevosella ratsastamaan. En saisi kiintyä Joseen liikaa. Olen muutenkin hiukan omistushaluinen ja kuvittelen aina että minulla on oma hevonen. Tää on jotenkin hassu tilanne kun aina olen omistanut oman hevosen, eikä ole tarvinnut keneltäkään kysellä tai ilmoitella menemisiä. Mitä enemmän käyn tallilla sitä enemmän haluan omaa hevosta.. 


Josella on nyt tavallaa kolme vuokraajaa, Minä, sitten semmonen nainen kun kävi sitä koeratsastamassa ja sitten tuo äiti ja tytär kun tänäänkin olivat tallilla. 


Haaveilin taas koko viime yön kuinka ostan hevosen, käyn sillä valmennuksissa ja kisoissa. Kuinka ratsastan metsässä ilman satulaa ja nautin luonnosta. Yritän kesällä kerätä rahaa, jotta voisin ottaa Josen kokonaan ylläpitoon tai ostaa jonkun hevosen. Täytyy kuitenkin hiukan olla säästössä rahaa jos yllättäviä kuluja tulee. 


Haaveilu on aina tervettä, mutta välillä oikein kiukuttaa kun ylimääräistä rahaa ei ole. Tosiaan menen kyllä töihin kuukauden päästä niin tuloni kaksinkertaistuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...