sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tiistaita odotellessaTaivas, että tekis mieli hevosen selkään.. Torstai meni ihan plörinäksi kun oltiin vaan maastossa. Olis niin tehny mieli vääntää kentällä, mutta olin siis Varpun kanssa maastossa Josella.. Oli ihan sillain kiva ainut, että Varpu olis halunnu päästellä ja mä en. Onhan se kiva päästellä välillä hevosella, mut kun kyseessä ei ole oma niin pyrin olemaan varovainen..
Tiistaina kattomaan kisoja. En tiedä pääsenkö itse ollenkaan hepan selkään jos Josen yks vuokraaja menee sillä kisoihin kun en itse halunnut. Mut kannustamaan kisoihin ja tietysti ottamaan kuvia.

Koklasin muuten tiistaina niitä saappaita ratsastaessa ja kyllä oli hyvät.. Ens alkuun kun laitoin hevosta kuntoon jalat puutu, mut ratsastaessa oli tosi kiva kyllä..

Sain kirjat luettua ja öö eipä niistä ollut mikää muu järkevä muuta kuin
Kyra ja ratsastuksen taito

Sen on kirjoittanu Kyra Kyrklund ja voin sanoa et oli kyl oikeesti hyödyllinen kirja ja muutenkin siitä sai hirmusesti vinkkejä ja harjotuksia. Myös monia asia aukesi mitä en olis ikinä uskonu et edes ymmärrän.. Kannattaa lukea :)

Muista kirjoista en jaksa edes kertoa kun ei niitä jaksanut kunnolla edes lukea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...