maanantai 9. huhtikuuta 2012

Uudet tuulet!

Heipparallaaa. Mä olen niin rakastunut! Nimittäin pv-ruuna Joseen/Jaskaan. Se on vanhimman siskoni luona ja kävin tänään kokeilemassa sitä, että jos alkaisinkin ratsastamaan sitä. Voi vitsit että se oli kiva. Se on muistaakseni 18vuotias, mutta eipä ikä painanut. Käveltiin ja ravailtiin pieni maastolenkki, jonka jälkeen menin kentälle pyörimään hetkeksi.. 


Tässä on ruunasta kuva. Anteeksi laatu, kännykällä otettu.

Sovittiin näin alustavasti et kävisin pari päivää viikossa ratsastamassa ja kisoihinkin kesällä voisi mennä. Olisi kyllä unelmien täyttymys opetella tuolla herralla ratsastamaan ja sen jälkeen hankkia oman hevosen sitten muutaman vuoden päästä.

Ratsastaessa Jose oli maastossa reipas, mut kentällä laiska. Heti jos en ollut jämäkkä ruuna rupesi laiskottelemaan. Laukka oli kiva, hiukan iso ja ravi tuntui hankalalta kun on tottunut ihan erilaiseen, mutta eiköhän hetken päästä olla hyvä pari. Syksyllä voisin vaikka ottaa ruunan kokonaan ylläpitoon jos vaan rahat riittää.. Saas nyt nähdä. Ens kerralla kyllä kamera mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...