torstai 3. toukokuuta 2012

Tiistai tuli ja meni

Unohdin jälleen tiistaina kirjottaa.. Olin tiistaina kisoja katselemassa ja Suvi oli Bettina-ponilla 40cm naamiaisluokassa. Hienosti tuli puhdas rata ja ruusuke.. Suvi oli merirosvo joka oli varastanut pocahontaksen poni.. :)


Toisen sisoni hevosia oli myös kisoissa, Dillellä toiset kisat ja tuli yksi pudotus ja Teukalla 90cm 5. sija ja 100cm luokassa 2. sija.. Kiva kisa oli. Yksi ratsukko kaatui tosi pahannäköisesti, toivottavasti ei sattunut pahempaa. Kisat olivatkin maneesissa, joten super hyviä kuvia ei tullut.. Enkä ole vielä edes jaksanut tyhjentää kameraa.. Jos tänään.. Maneesin pohja oli pelottava.. Todella epätasainen, suorastaan kalteva..... No kukin tyylillään..


Kisoista suoraan menin tallille ratsastamaan Josen.. Heppa kulki kuin ajatus. Meni mun mielestä tosi kivasti.. Mari varmaan pitää meille tunnin tiistaina, jos suinkin kerkeää.. Oli muuten eka kerta kun Jose liikkui omalla moottorilla reippaasti eteen.. Toki oli myös ensimmäinen kerta kun en ollut sitä koko ajan käskemässä eteen, huomauttelin vain välillä..


Eilen oltiin miehen kanssa leffassa katsomassa 3D:nä The Avengers.. Oli pitkästä aikaa hyvä leffa, jaksoi hyvin kattoa vaikka yli 2h kestikin.. Saatiin viettää laatuaikaa kun anoppi oli meillä pojan kanssa ja laittoin myös nukkumaan...


Tänään taas tallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...