maanantai 18. kesäkuuta 2012

# 45

Nyt tuli semmonen fiilis, että kirjoitan tänne ja avaudun omista tunteistani. Minulla siis on ollut oma hevonen, kunnes reilu vuosi sitten annoin sen pois tullessani raskaaksi. Nyt viime aikoina minua on todella harmittanut, että annoin vanhan tamman pois kummitytöilleni, mutta hevoselle tämä on parempi. Se saa viettää lasten kanssa eläkepäiviä.

Tuossa kuvassa vanha tammani on. Tosin kuva on jo vanha. Taitaa olla vuodelta 2009. Ihan varma en ole.

Minua niin harmittaa olla ilman omaa hevosta, jään paitsi aina kaikesta kivasta, enkä kovin usein pääse ratsastamaan. Maastoon pääsee todella harvoin ja tunneillekkaan ei kovin usein mahdu. Olen haaveillut taas liian kauan omasta hevosesta ja nyt kun sellainen olisi mahdollisuus ottaa ylläpitoon aluksi, ei tiedä mahtuisiko se talliin. Se toivottavasti selviää mahdollisimman pian.

Keskiviikkona minun piti mennä valkkuun suokkitammalla, mutta tänään minulle iski vatsatauti, joten en pääse varmaankaa menemään.

Tilasin muuten netistä käytettyny ruskeat blingbling suitset koko Full, semmoset meksikolaiset. Jos omaa hevosta en saa laitan sen säilöön tai myyn eteenpäin. Samalta myyjältä tilasin myös Horzen ruskeat suojapaketin kokoa Pony, mutta ne vastaavat Cob kokoa. Kyllä niille käyttöä löytyy, vaikken omaa hevosta saisikaan..

Niin kovasti vain haluaisin hevosen, ei tarvitsisi aina vinkua ja vonkua hevosta lainaksi. Aina minut ollaan pistämässä toiselle sijalle, kun ei omaa hevosta ole.. Voi pöh. Jos siskoni ei saa laajennuslupaa koitan vielä tallipaikkaa muualta, muttei minulla kyllä ole varaa 500€/kk laittaa hevoseen pelkästään.. HUOH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...