keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

# 47 Koulutunti Hilulla

Vatsatauti voitettu ja tänään olinkin Maijan luona tunnilla. Meni odotettua paremmin vaikka silti parannettavaa riittää vaikka millä mitalla. Olin ihan puhki ja poikki ekan vartin jälkeen, mutta kyllä se siitä joskus.. Menin siis samalla tammalla millä olen ollut hyppäämässä Maijan tunneilla. Huomenna olisi sitten edessä valkku.

Jännittää huominen kyllä niin kovin, etten varmaan nuku ollenkaan enkä pysty syömään mitään tai oksennan. Missään ratsastuskoulussa en ole IKINÄ ollut tunneilla. Kahdessa valmennuksessa olen ollut joskus 6vuotta sitten ja silloin minut haukuttiin niin pystyyn kuin olla ja voi. Yhdessä kouluvalkussa ja yhdessä estevalkussa. Estevalmennus silloin menikin hyvin.

Kestän ratsastajana kyllä jo jonkun verran negatiivista palautetta, mutta huonon itsetunnon vuoksi kaipaisin enemmän niitä positiivisia kehuja ja rakentavaa palautetta. Jos minut haukutaan pystyyn, niin joko räjähdän tai alan itkemään. No sen näkee huomenna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...