tiistai 26. kesäkuuta 2012

# 50! Mietintämyssy

Olen tässä mietiskellyt ja pohdiskellut näitä hevosjuttuja. Tulin siihen tulokseen, että kyllä, haluan ottaa sen ruunan ylläpitoon, nyt kun enää raha ei ole ratkaiseva tekijä. Haluan vielä varmistaa, ennenkuin lähetän omistajalle postia, että tallinlaajennus alkaa varmasti. Odotan pari viikkoa ja samalla varmistan laajennuksen alkavan. Olisi noloa ilmoittaa omistajalle ottavani hevosen jos joutuisinkin viemään sen heti takaisin.

Yksi ongelmani tässä koko asiassa on aika. Onko minulla tarpeeksi aikaa? Tosin jos saisin vuokraajan/liikuttajan hevoselle edes yhdelle päivälle viikossa niin riittäisi jos kävisin neljä päivää viikossa tallilla. Mistä minä vain jonkun vuokraajan revin? Haluan että vuokraaja on ehdottoman luotettava ja tunnollinen ja tulee silloin kun lupaa. Joku tuttu olisi kiva, niin ei tarvisisi miettiä miten sopeutuu porukkaan, vaikka meidän talliporukka on täynnä mukavia ja rentoja tyyppejä. Joskushan hevosen voi tuupata vaikka tunnille jos oma aika ei riitä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että minulla on pieni lapsi joka vaatii paljon aikaa. Myös omaa parisuhdetta täytyy hoitaa ja ylläpitää jatkuvasti. Kotonakin pitäisi ehtiä jotain tekemään. Noh täytyy nyt vain odotella, että palaset loksahtavat paikoilleen.

Hitsit, että hinguttaisi kovasti hevosen selkään. Nyt elämä on hieman sekaisin kun työt ovat alkaneet. Pitää vain ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä kaikki hommat. Elämä jatkuu vaikka töihin joutusinkin takaisin. Ainakin rahaa tulee enemmän mikä mahdollistaa muut.

Postipaketti jossa suitset ja suojat ovat, ei ollut tänään vielä tullut. Varmaan huomenna sitten. Tämä oli muuten jo 50. postaus. Pitäisikö keksiä jotain erikoista? ONKO EHDOTUKSIA???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...