torstai 28. kesäkuuta 2012

# 51 Luvassa kysymyspostaus!

Olkaa kilttejä ja lähettäkää mulle kysymyksiä? Lupaan vastata tunnollisesti joka kysymykseen. Kysymyksiä voi kommentoida tai vaikka lähettää postiin anppa91(at)hotmail.com

Tänään tuli suitset ja suojat. Eivät olleet ihan niin hienot kuin kuvittelin mutta kuitenkin. Pitää ostaa niihin vain ruskeat ohjat niin juu ja kuolaimet puuttuvat.

 Otsapanta on aika hieno 

 Mä en tiedä miks näissä suitsissa on kahta eri metallin väriä (messinki ja hopea)

 Tää ostos ei ainakaan harmita. Söpöt ovat.

Kokolapussa lukee tosiaan P (Pony), mutta vastaavat musta kyllä Cobbia..

Nää kuvat nyt ei ollu mtn maailman parhaita, kun kävin äsken räpsimässä. Nyt vielä hankintaan jalustimet missä on noita timantteja. Mies lupasi semmoset askarrellakkin mulle, tulee aika paljon halvemmaksi tehdä itse eikä vaadi paljon. Poraa hiukan reikää ja pikaliimaa tarrat kiinni.

Sain tänään lähetettyä postia sen ruunan omistajalle, että jos mentäisiin katsomaan hevosta parin viikon päästä. Töissä on nyt niin kova härdelli niin pakko siirtää hiukan eteenpäin. Jos vaikka elokuun alussa saisi hevosen meille. Vakuutuksen hintoja laskeskelin eilen niin vuosihinnaksi tulee n. 180€, eli ei paha kun kattaa myös eläinlääkärikulut. Täytynee odotella vastausta omistajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...