lauantai 9. kesäkuuta 2012

Koiran kanssa näyttelypäivä..

Lähdimme aamulla näyttelyyn sillä mielin et jos nyt vaikka sais sen EH:n minkä olemme "aina" saaneet. Veeti seisoi kivasti ennen kehään menoa, mutta voi luoja kehässä olessa häpesin koiraa. Kun odotimme kehässä omaa vuoroamme, Veeti vain makasi eikä ollut yhtään kiinnostunut mistään. Liikkuessa koiralla oli karvapallo kurkussa ja kyökki jatkuvasti. No tuomari kuitenkin tykkäsi.. ERI tuli :) AVO1 PU3 ja VARASERTI.. Vitsit, että olin tyytyväinen tuohon tulokseen, eka ERI. Toki olin myös hieman pettynyt kun jäätiin ilman SERTiä, mutta voittaja oli kyllä ansainnut sen vaikka nuori koira olikin.

Tuomari oli Katarzyna Fiszdon Puolasta ja mun mielestä oli kiva tuomari ja nopea. Ei kuitenkaan ollut mikään ERImaatti :) Tuomari kertoi Veetistä seuraavaa:

"A rather small male. Very nice head. Good proportions. Exc forechest & deep chest. Straight and enough angulated. Good movement."

(Googlen kääntäjä: "Melko pieni uros. Erittäin hyvä pää. Hyvä mittasuhteet. Erinomainen eturinta ja syvä rintakehä. Suora ja riittävästi kulmautuneet. Liikkuu hyvin.")

Näyttelyt olivat siis Salossa ja kuukauden päästä olisi Forssassa, siitä en vielä ole varma päästäänkö lähtemään sinne.. No sen näkee nyt sitten..

Harmittaa kun onnistusin sössimään ja poistamaan kuvat kamerasta joten näyttelykuvia ei nyt ole :/

 En saanut millään enää Veetistä hyvää kuvaa kotona. Ilme :)

 Ilmeellä mennään vieläkin

Turkki ei mikään paras kun kastui ja häntäkin laski. Ei kotona ole kiva enää keskittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...