perjantai 8. kesäkuuta 2012

Suppea varustepostaus

Tähän alkuun jo, että kuvat ovat huonoja kännykällä otettuja.. Josella on ihan perusvarusteet: Satula, suitset, suojat, harjapakki ja harjat. Tietysti lisäksi myös loimet, mutta niistä ei nyt ole esittelyä, kun ne ovat kaikki pesussa ja talvisäilössä..

Ensimmäisenä satula. Merkkiä et nyt taaskaan muista, kun en sitä ylös muistanut kirjoittaa. Kyseessä siis ihana koulusatula.. Jalustimina ovat tommoset mustat muoviset, jotka ovat menossa vaihtoon. Ne ovat inhottavat kun ovat niin kevyet. Talvella mukavat kun eivät ole kylmät. Uusia huopiakin pitäisi ostaa.Seuraavana suitset. Ne ovat ihan perus meksikolaiset. Mustat. Uusia suitsiakin olen miettinyt. Ruskeita. Ja olen ajatellut myös semmosta V-otsapantaa. Turvan pehmuste pitäisi uusia.


Seuraavana harjapakki ja sen sisältö. Harjoja on riittävästä ja myös kahta rasvaa löytyy. Helosania ja sitten semmosta Aloe Vera rasvaa, mikä on tarkoitettu riviin ja haavoihin.Myös suojat löytyvät harjapakista. Vaaleansiniset jänne- ja hivutussuojat. Noissa suojissa ovat jo tarrat hieman venyneet, joten uudet suojatkin ovat ostoslistalla. Olen ajatellut ruskeita. Myös pintelin meinasin ostaa. Josella on myös mustat neopreenisuojat, joita itse henk.koht inhoan..Vielä löytyy yksi riimu, jonka otin juuri pois Josen päästä, ettei se huku laitumelle. Nyt Josella on päässä vanha punainen riimu, jonka häviäminen laitumelle ei harmittaisi niin paljoa.Siinnä ne tärkeimmät olivat. Päivitetään sitten kun saadaan uusia varusteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...