keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

# 57 Hyvää matkaa Jose

Tänään on ollut surullinen päivä pv-ruuna Jose/Jaska lopetettiin. Se oli jo vanha ja sen mukana tulivat sairaudet, joten helpoin kaikille oli päästää se laukkailemaan taivaslaitumille. Vaikka olenkin itkenyt koko päivän, on se kuitenkin parempi päästää toinen kärsimyksistään. Ehdin kovasti sen muutaman kuukauden aikana, mitä sitä keväällä ratsastin, kiintyä siihen kovasti. Opin tuntemaan sen ja rakastumaan siihen. Nyt on parempi.

Nyt se sitten on varmaa, että alan vuokraamaan/otan ylläpitoon lv-ruunan. Alan hommiin heti tällä viikolla, kun se huomenna tulee laitumelta kotiin. Aluksi luvassa on kunnon kohotusta ja tallielämään palautumista. Luvassa on siis enemmän postauksia. Lupaan pitää siitä esittelyn parin viikon sisällä.

Jotenkin olen niin touhua täynnä, kun ei enää tarvitse vinkua keneltäkään hevosta ja saan ratsastaa monta kertaa viikossa. Tällä viikolla menen ainakin lauantaina ja sunnuntaina tallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...