keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

# 60 "Syysmasennus"

Alkaa jotenkin olla sellainen olo, että syksy tulee. Eipä ole kovin kummoinen kesä ollut, mutta minua se ei haittaa. En ole mikään auringonpalvoja. Pidän toki auringosta, mutta kuumasta en.

Tänään olin aamuvuorossa töissä ja menin töiden jälkeen pikaisen kotona käynnin jälkeen tallille. Krista tuli mukaana, koska luulin, että olen yksin. Linda olikin lastensa kanssa tallilla, joten aika kului nopeasti kun oli seuraa.

Harjailin mutasen hevosen ja suuntasin kentälle. Olin varma, että Roni on yhtä laiska kun muutamalla edellisellä kerralla, mutta ei. Hölmöilyvirtaa riitti vaikka muille jakaa..


Roni kulki kivasti, vaikka virtaa riitti. Harjoittelin taas sen suurensuuressa ravissa istumista. Alkaa se jo sujua paremmin, mutta harjoiteltavaa riittää. Tehtiin paljon voltteja ja reenattii avoja. Käytiin kaikki askellajit läpi huolellisesti ja vauhtia tuntui riittävän ainakin laukan jälkeen. Muutenkin hevonen tuntui kuumuvan.

Linda oli samaan aikaa kentällä ja tehtiinkin pieneksi hetkeksi hevosvaihto. Ratsastin Linda hevosella hetken aikaa, jotenkin oli outoa olla niin paljon kapeamman hevosen kyydissä.


Ai kamala tuota mun istuntaa. Jännitti niin kovasti olla vieraan hevosen kyydissä, että kaikki opittu unohtui. Annettakoon se anteeksi, sillä olenkin vain tälläinen puskaratsastaja.

Kuvia ei nyt paljon ole, kun kuvaajana toimi Krista joka vahti lapsia samalla.. Jotenkin oli tosi kiva päivä tallilla. Aika meni sopivaa vauhtia ja seura oli hyvää. Roni meni oikein kivasti. Tästä se meidän yhteistyö lähtee.


Lopuksi kävin vielä syöttelemässä hevosta ja sieltä pois lähtö olikin ongelmallista, kun ruoka olisi maistunut vielä vaikka kuinka kauan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...