lauantai 28. heinäkuuta 2012

# 61 Bannereita..

FB:stä olen löytänyt muutaman ihanan ihmisen, jotka ovat mulle tehneet bannereita. Tähän mennessä olen saanut kaksi aivan superhienoa.

Ensimmäisen lähetti Erika. http://erikajahepat.blogspot.fi/ Hänen oman bloginsa ulkoasu on todella hieno.  Lueskelin blogia ensimmäistä kertaa ja koukkuun jäin. Teksti oli jotenkin niin hyvin ja elävästi kirjoitettu, että lukemista on pakko jatkaa. Mitään pahaa sanottavaa hänen blogistaan ei ole.






Toisen lähetti Veera. http://vdreamteam.blogspot.fi/ Hänen blogiaan olen jo lueskellut jonkun aikaa anonyymina. Ulkoasu on ihanan värikäs ja banneri jotenkin ihana. Teksti on hyvää ja luenkin sitä mielelläni. En ihan heti olisi uskonut, että kirjoittaja on vasta 16vuotias..



Nämä molemmat kaksi blogia ovat minun makuuni hienoja. Jos joku vielä lisää näitä minulle lähettää, lisään ne tähän postaukseen. Nyt en vain osaa päättää kumpaa käyttäisin. Molemmat ovat hienoja ja menevät takuulla käyttöön..




Kolmannen bannerin lähetti Nanna. http://nannajaonni.blogspot.fi/ Blogi on hirmu asiallinen ja sisältää paljon asiaa.. Kuvia on mukavan paljon ja teksti on todella helppo lukuista. En ole ennen törmännyt tähän blogiin, mutta luulen, että jään seurailemaan sitä sivusilmällä ainakin näin alkuun

3 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...