perjantai 10. elokuuta 2012

# 67 Tallipäivä

Tänään tai no oikeastaan eilen minulla oli töistä kauan odotettu vapaapäivä, josta tuhlasin melkein puolet nukkumalla.. Heräsin vasta yhden jälkeen ja suuntasimmekin jo melkein heti vanhempieni luokse. Siellä on muutama hevonen laitumella joista päätin räpsiä muutaman kuvan.

Teme aiheuttaa usein sydämmentykytyksiä röhnöttämällä joka puolella.


 Illemmalla suuntasin itse tallille liikuttamaan Ronssonin. Hevonen oli tänään niin hyvä, että voisin hehkuttaa sitä koko maailmalle. Ei ollut enää arkomisesta tietoakaan. Laukka oli taas kolmitahtista ja ravia ihanan letkeää ja rentoa.

Harjoitusravi sujuu joka kerta paremmin, saa nähdä osaanko istua siellä jo ensi kesänä. Se ainakin olisi tavoite.

Taluttelin lapsia ennen kuin menin selkään itse. Kävelin vielä senkin jälkeen paljon ennen kuin meinasin edes koittaa ravia. Roni oli kuin eri hevonen jos vertasi edelliseen kertaan ja voin sanoa että nautin 100%:sesti ratsastuskerrasta. Mentiin hieman ravipuomeja, ihan vain mielenvirkkeeksi.

Huomenna Roni saa vapaapäivän, mutta lauantaina ja sunnuntaina se joutuu taas töihin. Jos ei minun kanssani niin tunnille.

Annoin Ruunan syödä iltakauransa kentällä vapaana, jonka jälkee laitoin sen tarhaan ja annoin kaikille iltaheinät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...