keskiviikko 29. elokuuta 2012

# 71 Kuulumiset

Taas on aikaa vierähtänyt niin, etten ole hevosen selkään päässyt. Toisaalta ei ole yhtään kiinnostanut, mutta toisaalta taaas ei ole ollut yhtään aikaa. Ratsastus ja muutenkin hevoskuviot ovat täysin auki. Minulla ei ole tiedossa koska pääsisin seuraavaksi ratsastamaan. Tai itseasiassa on. Ilmoitin itseni tunnelle siskoni Marin luo. Ne alkavat 3.9. ja ovat joka maanantai. Toivon niin oppivani paljon uusia asioita. Suvi tulee varmaankin samalle tunnille mun kanssa, muista ei ole vielä tietoa.

Olen jo hieman alustavasti sopinut, että saisin käydä Marin luona ratsastamassa Jästillä. Sillä suokkiruunalla jolla ole kerran aikaisemminkin mennyt. Toivottavasti pääsisin edes joskus ratsastamaan.
Tämä on oikeasti kurja tilanne kun ei vain ole niin paljoa ylimääräistä rahaa, että voisi omaa hevosta pitää. No pääasia on nyt se, että pääsen edes joskus ratsastamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...