maanantai 24. syyskuuta 2012

# 78 Maanantai

Tänään oli taas tuntipäivä. Onneksi ei satanut, muuten oli kyllä kylmä päivä ja hieman myös tuuli. Tunti tuntui kestävän ikuisuuden ja olin aivan kuollut jo vartin jälkeen. Ensin keskityttiin taivuttamaan hevosia voltille. Voi kuulostaa helpolta, mutta se oli kaikkea muuta. Hevoset olivat juntti tuulella ja töitä sai tehdä tosissaan.

Kun hevoset saatiin taipumaan, otettiin laukkapuomeja. Oikeaan kierrokseen mulla oli hankaluuksia nostaa oikeaa laukkaa, jatkuvasti tuntui nousevan väärä koska en asettanut tarpeeksi. Toiseen suuntaa sujuikin jo oikein hyvin ja laukka pidentyi ja lyheni juuri sopivasti.

Lopuksi tehtiin vielä avotaivutuksia. Olin aluksi aivan hakoteillä, mutta muutaman kerran onnistuikin varsin hyvin vaikka teinkin avoja toista kertaa.

Nyt olo on kuin olisi jäänyt katujyrän alle, kädet ja jalat ovat ihan loppu. No tietää ainakin tehneensä töitä. Tallilla juttelin Marin kanssa niin tarkoitus olisi mennä torstaina ratsastamaan.

Suvi oli taas niin ihana <3 Sanoi, että kisoihin osallistutaan piste. Saa nyt nähdä. Lupasi jutella Marin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...