keskiviikko 26. syyskuuta 2012

# 79 Shoppailua..

Nyt kun mulla on ollut töistä puolitoista viikkoa kesälomaa on se aiheuttanut rahan tuhlausta. Päivät pitkät olen ollut kotona ja selaillut FB-kirppiksiä ja olenkin ostanut kahdet ratsastushousut. Toki olen myös myynyt kahdet vanhani, joita en ole enää käyttänyt väärän koon vuoksi. Nyt siis minulla on vain nuo tummanruskeat HKM:n kokopaikat.

Toiset mitkä ostin ovat ruudulliset ja tietysti ruskeat. Niistä voin liittää myyjän antaman kuvankin..
Tuommoiset siis kyseessä. Merkistä ei ole tietoa ennen kuin ne ovat postilaatikossa, en nimittäin huomannut kysyä, mutta jokatapauksessa olivat todella edulliset..

Toiset houstut, mitkä ostin ovat suht vaaleat semmoiset vaaleammat. Beiget, mutta vihertävämmät koko paikat. Voisin vaikka tehdän jonkun varustepostauksen kun saan nuo uutuudet kotiini. Samalta myyjältä tilasin vielä ihan tavallisen valkoisen kisapaidan kun sen sai oikeastaan kaupan päälle. 

Olisi huippukivaa jos nuo pöksyt tulisivat perjantaina niin pääsisin testaamaan niitä kisoihin. Kyllä, pääsen osallistumaan niihin vaikka olenkin ollut täysi urpo. Riippuu kyllä ilmasta, sillä jos sataa kaatamalla, niin kisat on peruttu. Huomenna alkaa rankka treenaaminen raviohjelmaan :)


Ylhäältä oikealta löytyy uusi kysely. Vastatkaahan siihen minkä erikoispostauksen teen. Myös muita saa ehdottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...