lauantai 29. syyskuuta 2012

# 82 Sä oot silkkii, mun sylissäni

Huomenna olis sitten luvassa kisat ja voi luoja, että jännittää nyt jo. Onneksi saan illaksi muuta ajateltavaa. Lähden työkavereiden kanssa illalla Turkuun. Saan sitten viettää kivaa iltaa, että pitää stressata huomista. Vatsan pohjassa tuntuu jo nyt epämielyttävältä.

Kohta olen lähdössä tallille auttelemaan huomisen valmisteluissa. Teemme esteradin valmiiksi.. Huomenna täytyy mennä ajoissa tallille, että ehtii pesemään Jästin jalat. Nyt kun taitaa olla joka paikassa sitä hemmetin kuraa.. Odotan toisaalta pakkosia, mutta toisaalta en ollenkaan.

Blogiin on tulossa bannerikilpailu, jossa palkintona jotain aivan mahtavaa. Kilpailu lähtee käyntiin, sitten kun lukijoita on 20. Kuulostaa hurjalta määrältä, mutta kyllä kai se joskus toteutuu. Ajattelin ostaa palkinnot valmiiksi ja samoin ajattelin palkita voittaan lisäksi myös kakkosen ja kolmosen. Palkintoja saa ehdottaa kommenteilla ja s-postiin.. Vinkkailkaahan kilpailusta niin saadaan se käyntiin mahdollisimman pian..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...