maanantai 8. lokakuuta 2012

# 85 Yesterday, all my troubles seemed so far away

Eilen olin tosiaan tallilla. Pääsin pitämään yhden tunnin. Aiheena oli käynnistä raviin ja ravista käyntiin siirtymiset. Ryhmässä oli kolme ratsastajaa, jotka olivat kaikki eritasoisia ja tietysti vielä eritasoisilla hevosilla. Roni oli myös tunnilla, mutta koska se ei ollut hevosille erityisen raskas, pääsin vielä ratsastamaan sillä tunnin jälkeen.

Roni oli reippaalla tuulella, vaikka tunnilla olikin laiska eikä nostanut laukkaa. Otin laukat molempiin suuntiin ja yritin hieman myös koota sitä samalla. Laukka näytti kuulemma tosi hyvältä ja muutenkin saatiin kehuja. Etu- ja takaosakäännökset löytyi heti hyvin ja väistöjäkin mentiin käynnissä ja ravissa. Hevonen tuntui hirmuiselta jätiltä Jästin jälkeen, mutta hyvin sujui. Kuoltainta Roni kyllä puri ja kovin eikä tällä kertaa niin hienossa muodossa menty vaan hevonen vastusteli sitä kaikin keinoin. Takapää oli kuitenkin hyvin alla.

Jäi taas nin hyvä fiilis kun tallilla oli niin kivaa. Maijalla on menossa talliremppa ja tallista tuleekin tosi hieno sitten kun se on valmis. Ajattelin sitten pitää valitsemanne erikoispostauksen kun saan sata postausta täyteen. Jonkun videonkin voisin kehittää sitten jossain vaiheessa. Bannerikilpailun pidän kun saan lukijoita täyteen 20. Eli jokainen lukia saa lähettää bannerin max 3 ja valitsen niistä sitten kolme parasta ja palkitsen heidän jollain tavarapalkinnolla sekä mainostamalla heidän blogejaan.

Olen ajatellut myöhemmin myös arvontaa. Mutta saa nähdä miten tämä bloggailu tästä vielä etenee..

Kuva on nyt hiukan huono, koska on kännykällä otettu..

1 kommentti:

  1. Moikika!
    Teiltä löytyy kivä blogi täältä! :)

    Käythän myös vilkaisemassa meidän blogia?
    ---> http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...