sunnuntai 14. lokakuuta 2012

# 86 Aivan mahtava päivä

Olen vieläkin niin tohkeissani tästä päivästä, etten malta isuta sohvalla. Syynä saattaa hyvinkin olla erittäin onnistunut tunti, mutta ennenkuin kerron siitä palaan päivän aikaisempii tapahtumiin:

Kolmen maissa ajelin Maijalla antamaan hepoille päiväheinät. Siitä ajelin Saloon hakemaan mukaani Seelan ja Melinan, jotka pakotin kanssani tallille. Tai jos en pakottanut niin ainakin herätin. Tallille kun päästiin siivottiin loput karsinat ja tuunattiin mun kypärää. Tytöt olivat niin ihanan reippaita, että laittoivat tuntilaisten kanssa hepat valmiiksi, kun itse keskityin lähinnä juoruamiseen..

Olin siis jälleen pitämässä tuntia. Tällä kertaa tunnilla oli kolme tyttöä, jotka kaikki olivat todella eri tasoisia. Tunti sujui kuitenkin ilman kommelluksia ja se sujui kaikkien osalta hirmu hyvin. Aiheena oli jälleen siirtymiset, niissä kun riittää aina parannettavaa meillä jokaisella. Sillävälin kun minä istuin kuuman kaakaon kanssa pitämässä tuntia, Melina ja Seela olivat jälleen niin ihania, että laittoivat minulle Maijan kultamussukan, Zafiirin valmiiksi.

Tunnin jälkeen kapusin itse selkään ja Tytöt menivät riisumaan hevoset. Olin siis Tanjan pitämällä tunnilla, jonka aiheena olivat avotaivutukset. Laukkailimme alkuun mielestäni paljon ja se olikin ainakin minulle rankkaa, koska teimme sen kevyessä istunnassa. Olin aivan loppu jo tunnin alkuvaiheessa, mikä taas kertoo äärettömän huonosta kunnostani. Tunti meni kuitenkin niin hyvin kuin vain voisi mennä, sain jopa kehuja kauniista istunnasta, mikä taas nauratti minua. Zafir meni kuitenkin todella kivasti, vaikka olin sen selässä vasta toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla taisin kävellä kolme kierrosta. Sen askeleet olivat kuin minulle luodut. Aivan ihana hevonen, nuori kylläkin, mutta Maija on sen itse kouluttanut alusta saakka. Tällä hevosella Maija siis itse käy Krissen valmennuksissa.

Minulle jäi aivan mahtava fiilis tästä tunnista. Minulla oli jotenkin niin voittaja olo. Hevonen kuunteli minua todella hyvin ja olen vieläkin vain niin ylpeä itsestäni ja hevosesta. Miten yhteistyö voisi sujua niin hienosti vasta ensimmäisen oikean ratsastuskerran jälkeen.

Tässä vielä muutama kuva. Copyt menee Melinalle. Musta ne on ihan hyviä vaikka Melinalla oli kädessään minun kamerani joka taas on täyttä hepreaa kyseiselle ihmiselle..


5 kommenttia:

  1. hei, miten blogsitasi voi tallentaa kuvia? olisin banneria halunnut sinulle tehdä, mutta kun kuvia ei voi normaalisti kopioda olen neuvoton...

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...