maanantai 26. marraskuuta 2012

# 96 Soutaa, huopaa..

Ihmettelen, ettei kukaan vielä toistaiseksi ole kyllästynyt tähän minun ainaiseen soutamiseen ja huopaamiseen. Käyn siellä, en haluakkaan. Käyn täällä, en haluakkaan. Nyt kuitenkin olen hieman ajatellut, että jatkaisin Maijan luona heppojen vuokraamista (Roni, zafir...) kunhan vain saan vatsani kuntoon. Olen nyt käynyt työterveyslääkärillä kahdesti ja yksityisellä kerran. Ensi viikon perjantaina (vasta) minulla on tosiaan aika sairaalassa. Nyt minulla on kolme päivää saikkua ja tekis mieli huutaa.

Vatsaan ja alaselkään sattuu niin, että en vain enää jaksa. Särkylääkkeitä syön niin, että saan varmasti jo yliannostuksen. Toivon todellani pääseväni nopeasti töihin ja että pääsisin taas talleilemaan.

Tuunailin tänään kypärääni hiukan lisää, voisin vaikka lisätä tähän kuvan myöhemmin. Nyt en jaksa vaivautua hakemaan kypärää autosta.

Lupaamani erikoispostaus tulee joskus kunhan pääsen tallille. Arvontaa en vielä järjestä, kun lukijoita on niin vähän.. Mutta heti luvassa kun lukijoita 20. Palkintona on jotain kivaa, kunhan keksin mitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...