tiistai 18. joulukuuta 2012

#104 Tämän päivän ratsastus

Pääsin töistä neljältä jonka jälkeen ajelin hiljalleen kotiin, vedin ratsastuskamppeet niskaan ja läksin tallille.

Alkuverkkana itselle siivosin pari karsinaa. Tallilla oli ihanan rauhallista, kun ei ollut ylimääräisiä säheltäjiä.Vain minä, yksi Katariina ja siskoni Henna. Lahjoin Hennan ottamaan hiukan kuvia, mutta koska lunta tuli jälleen taivaan täydeltä ei kuvat ole kauhean kauniita. Yhtään ei auttanut pimeyskään, mutta onneksi kentällä on hyvät valot..Menin siis Temellä, maailman pässinpäisemmällä suokki-ruunalla. Menin yhteensä noin tunnin, mutta en ottanut tarkoituksellisesti askeltakaan ravia, puhumattakaan laukkaa.

Aluksi löntystelin pitkin ohjin pyörimällä pitkin kenttää. Kun keräilin ohjat, taivuttelin papparaista ensin hiukan tekemällä voltteja ja asettelin sinne, tänne. En tehnyt mitään kovin erikoista. Lyhensin ja pidensin askelta sekä muuttelin käynnin tempoa. Teme oli aivan tulta ja tappuraa, musta tuntuu, että se vihaa minua. Sain välillä sellaisia irvistyksiä ja puuskutuksia, että oikein odotin koska perse kohoaa ja hevonen rupeaa pukittamaan. Otimme myös hieman etu- ja takaosakäännöksiä.
Istuntani on taas mennyt huonompaan suuntaan kun en ole ratsastanut kamalasti :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...