lauantai 8. joulukuuta 2012

# 98 Talvipäivä tallilla.

Nukuttuani 15tuntia, sain idean lähteä käymään tallilla. Menin sinne huvikseni ja täysin vapaaehtoisesti aikani kuluksi rupesin siivoamaan karsinoita. Siivosinkin siinnä sitten neljä karsinaa, jonka jälkee hain Pamelan sisälle odottelemaan tuntia ja syömään heiniä.

Päähäni pälkähti ottaa Pontus -maailman monin poni- kentälle valokuvattavaksi. Harjasin sen ensin, kunnes päästin kentälle vapaaksi. Ajattelin, että poni olisi juossut riemuissaan kentällä, mutta ei. Se kulki nenä maassa etsien edes yhtä kauranjyvää ja kun hain tallista pari porkkanaa, poni seurasin minua kuin hai laivaa.

Kamalan hyviä kuvia en nyt saanut, kun aurinko oli jo laskemassa (hemmetin talvi kun aurinko paistaa vaivaiset pari tuntia). Muutaman kuitenkin nappasin ja ajattelin nyt niistä myös pari tähän laittaa..

Pontuksesta senverran, että se on shettis vaikka iso onkin. Tällä pystyy myös pienet aikuisemat menemään kokonsa puolesta. Ruunan rupukka kyseessä..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...