perjantai 4. tammikuuta 2013

# 109 Tavoitteet

Kyllä kai minäkin, kun muutkin. Eli tavoitteet vuodelle 2013.


Omat tavoitteeni siis näin hevospohjaisesti ovat seuraavat: Hankin vuokrahevosen, omakin oli harkinnassa, mutta haluan kehittyä nyt kuitenkin vain ratsastaja. Pyrin käymään edes joskus valmennuksissa, kunhan saan oman kuntoni nousemaan ja vatsa-asian pois päiväjärjestyksestä.

Tarkoituksena oli myös käydä ainakin yksissä kisoissa, joko este tai koulu (mielummin koulu). Saa nähdä jääkö se vain tarkoitukseksi, mutta jos sopiva hevonen löytyy niin annetaan palaa.

Eräs hevonen on jo harkinnassa, mutten halua siitä mitään puhua, ennenkuin asia on täysin varma. Tavoitteisiini kuuluu myös hermojen parantaminen ja oman ratsastuksen parantaminen. Suunnitelmat ovat jo valmiina, nyt enää vain toteuttamaan niitä.

Sunnuntaina olen menossa tallille ratsastamaan Temen ja auttelemaan tallihommissa, kova hinku olisi myös pitää tunteja. Nyt kuitenkin miehen lomautus on mennyttä ja työt alkavat taas, niin ongelmia tulee lapsenhoidollisesti. Mut kattoo nyt miten käy..

2 kommenttia:

  1. Ootko laittanut jo sen bannerikilpailun yllätyspalkinnon (josta puhuit sähköpostissa) postiin ? :)

    VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...