maanantai 7. tammikuuta 2013

# 110 kipeänä kotona

olin hiukan kämminyt yllätyspalkintojen kanssa, sillä ne odotti tänään omassa postilaatikossani.. Ei ketään ole niin tyhmä, että laittaa saajan ja lähettäjän väärinpäin.. Tyhmä mikä tyhmä.. Lähetän paketit uudestaan  parin päivän sisään.

Olen kotona maannut vatsataudissa ja eilinen tallireissu jäi vain käymiseksi. Vein hepoille uudet karsinataulut ja laminoisin ne..

Mulla olis nyt vuokraheppaehdokas, Roni. Ssma "muuli", jota kesällä ratsastin. Zafiirin kanssa sais myös ratsastaa, odotanki jo että pääsisin hepan selkään. Roni tosin pitäisi vielä kengittää. Tarvitsen siis jonkun hyvän kengittäjän nyt ekana.. No mietitään näitä nyt taas myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...