torstai 10. tammikuuta 2013

# 113 Suunnitelmia..

Kengittäjä tuleekin jo huomenna, eikä lauantaina niin kuin minä ymmärsin. Tai niin, toivottavasti tulee.. Meillä on sellainen ongelma, ettei kukaan meinaa päästä paikalle, kun kaikki ovat töissä. Toivottavasti se nyt kuitenkin jotenkin järjestyy. Kävin keskiviikkona ennen töihin menoa Agrissa ostamassa tilsakumit Ronille eteen ja taakse, niin ei pitäisi tulla ongelmia ratsastuksen suhteen.

Lauantaina olisi tarkoitus suunnata tallille, siivoamaan se ja ehkä kenties ratsastamaan. Voisin ehkä jopa yrittää toteuttaa tuon tallipäivä kuvina postauksen, jos vain yhtään muistaisin räpsiä kuvia.

Hävettää oikein myöntää, mutten vieläkään ole arvonnan palkintoa ostanut, koska en keksi mitään. Olisiko ehdotuksia? Jotain suht edullista ja sellaista mitä saa agrimarketista.Ja niin muuten bannerikilpailuun osallistuneille tiedoksi tai oikeastaan lohdutuspalkinnon saajille, pakettinne pitäisi kolahtaa huomenna kotiin. Yksi palkinto on vielä toimittamatta ja siitä on jo untakin nähty :D Se on sitä kun asutaan aivan liian lähellä.. Ehkä sekin järjestyy tämän kuun aikana.

Mitäs sitä vielä.. Hitsit, että haluaisin jonkun ottamaan lauantaina kuvia. No katsotaan jos saan jonkun kiristettyä. Ongelmaksi taitaa vain koitua heinänhakureissu, joka tyhjentää tallin..

Ai niin. Olen katsellut Ronille uutta satulaa ja yhdestä kivannäköisestä koulupainotteisesta odotan leveys mittoja. Etsin satulaa joka on rungoltaan suora ja leveä ja pituudeltaan n. 17" ja hinta tietysti todella edullinen. Saa nähdä kuin käy, saadaanko uusi penkki.


2 kommenttia:

  1. Hihhi, kyllä sen palkinnon vielä kerkeää! :) Meidän Hurilon satula on Horzesta, tosin ostettiin se käytettynä ja se on ihan täydellinen! Uutena maksaa pari sataa, oikeesti on ihan älyttömän hyvä istua, parempi kun Aadun satula joka oli käytettynä vielä muutaman kerran kalliimpi... Kannattaa kattella jos tulee vastaan ja sopii hepan selkään, mä tykkään siitä tosi kovin ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon kans katellu kaikki maailman horzet ja hööksit läpi. Netistä luin et noin horzen halpikset ois jonkun verran kaarevia? Osaatko sää vastata tähän en onks se suora vai mimmonen?

      Poista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...