sunnuntai 27. tammikuuta 2013

121 Hevosen selässä taas

Eilen lähdin tallille hiukan extempore, kotona ei ollut mitään tekemistä ja ilmankin oli kiva. Tallilla ei ollut juuri ketää, joten tartuin tuumasta toimeen ja päätin siivota koko tallin. Idea kuulosti hyvältä, mutta oli kaikkea muuta kuin hyvä. Vatsaan koski ja hiki valui, mutta kyllä se oli sen arvoista, kun voisin yllättää muut.

Tallin siivottuani ja hevoset juotettuani oli saanut aikaa kulumaan jo yli kaksi tuntia. Hyvillä mielin voisin hakea hevosen tarhasta ja jynssätä sitä oikein urakalla, jottai saisin kulutettua aikaa. En ikinä halua ratsastaa, niin ettei tallilla ole ketään. Olen kuitenkin sen verran arka, että jos jotain sattuu. Roni varsinkin pelkää kaikkea ja itselläni on olematon tasapaino. Hevoset olivat muutenkin aivan pöpejä kun näkivät hiihtäjiä.

Kauaa en enää joutunut odottamaan, vaan suuntasin kentälle ja yritin tosissani ratsastaa kunnolla, muttei siitä mitään tullut. Ravissa sattui vatsan haavoihin ja laukkakin oli yhtä tuskaa. Tyydyin siis ottamaan käyntityöskentelyä ja paljon pohkeenväistöjä.

Tänään haen yhden koulusatulan kokeiltavaksi. Olisi kiva jos se sopisi Ronille, niin voimme myydä vanhat satulat pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...