tiistai 29. tammikuuta 2013

Asiat siirtyvät omille paikoilleen

Ilokseni voin ilmoittaa, että Roni sai taas uuden satulan. Hubertuksen ruskea koulupenkki on nyt hummasen satulatelineessä, joten se aikaisempi hommaamani satula lähtee myyntiin. Jos jotakuta kiinnostaa Jorge Canavesin ruskea yleispenkki 18" ni tänne vaan kommenttia.


Tässä siis kuva vanhasta penkistä ja sen saisi 150€:lla ostaa. Pientä vikaa löytyy, muttei tietääkseni käyttöä haittaavaa. Oli pirun hyvä satula istua, kuva nyt ei ole edukseen kun on alhaalta otettu.

Nyt kuitenkin ajattelin palata eiliseen: Kävin ensimmäisen kerran tallilla aamupäivästä koittamassa satulaa Ronille, siskoni oli paikalla ja katseli kanssani satulaa. Se sopi hevoselle kuin nyrkki silmää ja tuntui muutenkin olevan aivan täydellinen juuri Ronille. Koittelimme Ronin "vanhaa" satulaa muille, eikä se kyllä kenellekkään sopinut oman pituutensa vuoksi, joten raahasin sen kotiin pestäväksi.

Illalla menin uudestaan. Tiesin Melinan olevan tallilla, joten ajattelin mennä katsomaan miten uuden satulan kanssa ratsastus sujui. Satula ei vieläkään vaappunut mihinkään suuntaa ja se näytti muutenkin hyvältä ratsastaa. Pääsin koittamaan sitä itsekkin ja se todella oli kuin sohva. Ainut huono puoli satulassa oli, ettei maapallon kokoinen ahterini meinannut istua siihen, mutta pistän sen nyt ylilyhyeiden jalustimien ja verkkareiden piikkiin. Torstaina pääsen sitten koittamaan satulaa hiukan paremmin.

Otettiin tyttöjen kanssa vielä myöhemmin hepat sisälle, jonka jälkeen heitin heidät kotiin..

Torstaina olisi luvassa päivällä Veeti-koiran eläinlääkäri. Silmä- ja polvitarkastus olisi edessä ja voin sanoa että jännittää aivan vietävästi tulokset. Toivon tietysti, että kaikki olisi kunnossa ihan vain koiran terveyden takia, mutta myös sen takia, että puhtain paperein voin käyttää sitä tarpeen vaatiessa jalostukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...