perjantai 1. helmikuuta 2013

Eilinen tunti

Eilen Maija piti mulle, Hennalle ja Seelalle tunnin. Ei tehty mitään kovinkaan erikoista. Taivuteltiin hevosia paljon, siirtymisiä ja avoja. Avot sujui todella hyvin, olen oikein yllättynyt Ronista.

Roni ei ole tällä hetkellä kovinkaan notkea, kun on ollut koko talven vähällä liikunnalla. Siirtymisen sujuivat myös hyvin, mutta ravin temmon muuttelussa oli hieman hankaluuksia, kun Ronilla on niin iso askel.

Joku päivä ajattelin ottaa hevosen liikkeistä hiukan videota, niin näette sen Friisiläisravin. Se on niin mahtavan näköinen, mutta aivan kamala yrittää istusa.

Loppu tunnista otimme vielä laukannostoja ja muutaman kerran jälkeen Roni ampui kuin dynamiitti itsensä matkaan ja kerran hypähti hieman pystyynkin kun oli jo menossa, enkä päästänyt sitä.

Tunti oli kaikenkaikkiaan tehokas, olin niin loppu etten enää jaksanut edes yrittää keventää. Näytti varmasti aika koomiselta, kun sinnittelen pysyä kyydissä.

Kävin eilen myön Veetin kanssa eläinlääkärillä virallisissa polvi- ja silmätarkastuksissa. Ensimmäisenä huomattiin sirun menneen rikki, eikä se enää toiminut, joten uusi asennettiin samantien. Tulokset olivat täydelliset, eli ei mitään vikoja missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...