lauantai 2. helmikuuta 2013

Erikoispostaus 02 Tallipäivä kuvina

Tästä tulee nyt hieman tynkä, mutta tulee nyt ainakin jotain:Katsahdin aamupäivällä mittariin ja totesin olevan hyvä tallikeli Kun astuin pihalle, oli ilma tällainen


Hyppään auton rattiin ja lähden ajamaan tallille..

Matkalta maisemia

Matkan maisemia

Nyt ollaan jo lähellä, kuvassa näkyy naapurin hevosia.
Ja nyt vielä lähempänä

Näin kurvaan tallille.


Karsinoita on tällä hetkellä 12, joista yksi on tyhjä. Yksi pihatalli on vielä tekemässä. 

Siivosin kuusi karsinaa

Roni tarhailemassa Pamelan kanssa. Teme ja Tuuli-poni eivät näy kuvassa

Nautiskelevat levitetystä paalista ja kevään tulosta.
Vastassa oli iloinen ruuna

 Tallikoira Murmur

 Tähän loppuivat valitettavasti kuvat, kun tuli niin paljon häslinkiä, että unohdin koko postauksen. Lupaan tehdä paremman joku muu päivä.

Vein Ronin talliin ja harjasin Zafiirin tunnille valmiiksi, tämän jälkeen keskityin Roniin. Harjasin sen huolellisesti ja selvitin hännän ja harjan. Laitoin kamppeet niskaan ja suuntasin kentälle. Ratsastuksesta en ala sen enempää selostamaan, sillä tein siitä jo oman postauksen kuvineen päivineen.

Annoin Ronin Melinan hellään huomaan ja he jatkoivat vielä hiukan aikaa kentällä. Itse suuntasin melkein juosten tietä pitkin auton luo joka ajoi ojaan. Kyseinen nainen lähti juuri Maijalta ja väisti vastaantulevaa autoa liian reunaan. Koska hänen maasturinsa ei sieltä ajamalta noussut huikkasin Maijaa soittamaan miehellee, että tämä tulisi traktorilla hinaamaan. Tässä sitten odoteltiin pitkä tovi ja kun auto ylös saatiin kello olikin jo niin paljon, että nyt oli jo kiire kotiin. Siksi ei ole enempää kuvia kun tuli niin paljon muuta, että unohdin tämän postauksen..

Mitäs tykkäätte..?

2 kommenttia:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...