torstai 14. helmikuuta 2013

Juoksutusta ja jääkiekkoa!

Aamupäivällä läksin kummilikan kanssa tallille juoksuttamaan Ronia. Heppasella tuntui olevan pöllövirtaa, joten päästin sen vapaaksi pienten alkuverkkailujen jälkeen. Ruuna oli onnessaan kun sai riekkua oikein urakalla. Tämä tietysti villitsi muut hevoset omissa tarhoissaan ja kevettä oli rinnassa kaikilla.Ronilla lähtee nyt jo jonkun verran karvaa, mahtaakohan olla kevät tulossa. Juoksuttelin hevosta vielä liinnassa riekunnan jälkeen, jonka jälkeen taluttelin pitkän kaavan mukaan loimi päällä. Puuskuttamisesta ei meinannut tulla loppua ollenkaan.


Syöttelin Ronssonille porkkanoita ja kylmäsin jalkoja. Harjailin vielä huolellisesti ja vaihdoin kuivan loimen, juotin ja paiskasin pihalle.

Illalla oltiin miekkosen kanssa Turussa katsomassa TPS-Jokeri peliä. Ensimmäisen erän jälkeen olin ihan valmis lähtemään kotiin, koska Tepsi oli tappiolla 0-3. Seuraavassa erässä kuitenkin noustiin tasoihin ja kolmannessa erässä voitto varmistui maalein 5-3.


Kuvanlaatu hiukan heikkoa ja hallikin jo ihan tyhjä. Voitto tuli!

2 kommenttia:

  1. Kivan tuntuinen blogi ja ihana tuo banneri! liityin lukijaksi ;) jos kiinnostaa niin minun blogiini saa toki liittyä ;) fannymaija.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit. Sullakin on kivan näköinen ja oloinen blogi. :)

      Poista

Varsan vieroitus: Tyyntä myrskyn edellä?

 Tahvo tuo meidän pieni riiviömme täytti helmikuun alussa puoli vuotta. Olin päättänyt jo aiemmin, että helmikuussa koittaisi se päivä kun e...