tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tein sen!

Nimittäin ilmoitin itseni koulukisoihin, jotka ovat perjantaina. Odotan jo kauhun sekavin tuntein, sillä olen niin kova jännittämään jo pienempiäkin asioita. En ole siis ikinä kuuna päivänä ollut koulukisoissa, paitsi silloin syksyllä Marilla, mutta en laske niitä mukaan. Kisat ovat lähistöllä olevassa ratsastuskoulussa ja ne ovat seurakisat. Tarkoitus olisi osallistua Helppoon C:hen. Jännittää kyllä niin vietävästi jo nyt.

Tänään olin tunnilla. Tunti oli rauhallinen, mutta todella hyvä! Pistimmen hevoset oikeasti kuuntelemaan ja ratsastimme molemmat pohkeet ja ohjat läpi niin että hevoset olivat kuulolla. Harjoittelimme kisoja ajatelleen siirtymisiä ja tempon lisäyksiä. Zafir oli todella hyvä, siis paljon parempi kuin viimeksi ja tulikin voittaja fiilis kun sain sen kulkemaan niinkuin halusin.

Huomenna pidän tallivapaan päivän, koska menen illalla valokuvauskurssille, mutta torstaina on pakko mennä tallille ennen töitä. Onneksi menen vasta kolmeksi töihin niin ehdin sitten laittaa kaiken valmiiksi, ettei tarvitse perjantai aamuna kukonlaulun aikaan olla tallilla.

Tavoite kisoihin olisi saada se 50%, mutta saa nyt nähdä kuinka käy. Jännittää niin etten varmaan nuku enää ikinä. Maanantaina oliskin estekisat ;) Pelkkä ajatus saa minut oksentamaan, joten taidan olla kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...