sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikon tapahtumia

Olin tiistaina tallilla siivoilemassa karsinoita ja meninpäs sitten ratsastamaankin. Ratsukseni sain Zafiirin, tamman jolla olen ennenkin ratsastellut. Kokonaisuuden ratsastus sujui mainiosti. Vatsaankaan ei sattunut yhtään. Harjoittelin paljon pysähdyksiä ja peruutuksia ja askeleen pidennystä. Olin aivan puhki ratsastuksen jälkeen, kun en tosiaan ole tallilla ollut aikoihin.

Torstaina osallistuin tunnille. Aiheena oli siirtymiset, askeleen pidennykset ja laukkalävistäjät. Tunti oli oikein antoisa ja hyvä ja olinkin taas niin loppu, etten jaksanut enää edes kävellä. En oikein uskaltanut irroitella tarpeeksi, joten Zafir ei antanut periksi edestä. Menin siis jälleen tällä tammalla. Muuten sujui ihan hyvin, paremminkin olisi voinut mennä. Eipä sitä kyllä ikinä voi olla tyytyväinen itseensä.

Nyt odotankin Maijalta vastausta siitä koska pääsen seuraavaksi tunnille. Nyt on taas löytynyt oikea into tähän hommaan.

Kuvia ei taaskaan valitettavasti ole, mutta perjantaina olen menossa kuvailemaan koulukisoja lähistölle. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...