torstai 11. huhtikuuta 2013

Kootut selitykset.

Olevinaan minulla on taas ollu niin kiire, etten ole ehtinyt tallille tai edes postaamaan. Eilen olin ensin aamulla töissä, sitten hain pojan hoidosta ja menin kotiin. Kotona en ehtinyt kauaa olemaan kun oli jo riennettävä valokuvauskurssille. Kurssi loppu hieman vaille yhdeksän ja olinkin aika ajella kotiin nukkumaan.

Matkalla valokuvauskurssille
Ilta meni taas ihan kukkumiseksi, vaikka meninkin suht ajoissa sänkyyn. Musta on vain tullut semmonen yökukkuja ja valvon helposti puoleen yöhön (niinkuin nytkin).

Aamulla en olisi millään jaksanut herätä, mutta pakko se oli. Siskoni tuli kyläilemään aamupäivällä. Kävin suihkussa ja laitoin hiukan tukkaa. Tämän jälkeen olinkin jo aivan paniikissa, sillä en löytänyt työavaimiani. No puolen tunnin etsimisen jälkeen löysin kyllä ja nyt oli aika lähteä käymään "tallilla" tai no oikeasti katsomaan Maijaa ja vauvaa.

Hiukan liian väsynyt olo :)


Mutta kuikas kävikään, jäin pihalle "kiinni" autoni kanssa. :D Aurinko oli sulattanut renkaiden alle montut, enkä meinannut päästä mihinkään. Fiksuna sitten otin lapion käteen ja heitin sepeliä sitten eturenkaiden eteen ja taakse pihan täytettä. Nyt pääsin lähtemään, mutta aikataulu petti pahasti. Ehdin kuitenkin istuskella ja rupatella kuulumisia pienen tovin, ennen kuin oli mentävä töihin.

Vein pojan hoitoon ja kaahailin töihin. Päivä meni todella äkkiä, kun olin taas hommannut liian monta projektia samalle päivälle. Huomenna jatkan hommat loppuun jos vain suinkaan ehdin.

Nyt olen kotona ja nautin karpalolonkeroa. Väsyttää, mutten jaksa raahautua sänkyyn.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...