keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Postaus numero 150

Vastaathan kyselyyn ------------------------->
Omas omaperäinen otsikko, heh. No kuitenkin. Suunnittelin kirjoittavani tämän postauksen eilen illalla, mutta kas kummaa nukahdin sohvalle. Nytkin olen koko illan yrittänyt miettiä mitä kirjoitan, mutta oho kun nytkin "katson" Salkkareita Katsomosta..

Mutta juu olin eilen taas lenkillä ja jaksoin juosta paljon enemmän kuin edelliskerralla. Ei ole edes paikat kipeänä.


Pysähdyin lenkin alkuvaiheessa ottamaan kuvia tuosta "joesta". Kyseessä on siis isohko oja, joka on nyt hiukan tulvinut.

Kevät on kyllä ihanaa aikaa, mutta tää märkyys ja kylmyys sopisi mun mielesta paremmin syksyyn. Kun ilmat ovat huonoja on aikaa enemmän murehtia. Nytkin murheita riittää, mutten halua niitä tänne blogiin tuoda. Edessä kuitenkin joitakin muutoksia mun elämään..

Arvontaa en muuten vieläkään ole toteuttanut, mutta tähänkin on tulossa muutos. Heti kun keksin palkinnon arvonta lähtee käyntiin, mutta kuutenkin viimeistään 2.5.2013.

2 kommenttia:

 1. moikka!
  kiitti kun linkkasit blogisi, mut valitettavasti en sun blogiasi tällä kerralla esittele. tässä on kumminkin pari parannusehdotusta, jolla saat enemmän lukijoita blogiisi ja mahdollisesti minutkin kiinnostumaan!
  - Kuvien laatu
  - Tausta on hieman liian tumma ainakin minun mieleeni
  - Bannerikuvien laatu, koirakin näyttää hieman hasslta, kun "katkeaa" noin yhtäkkiä
  - Kuvanmuokkaus (valotus, varjostus, rajaus, tarkennus ja lämpötila)

  tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. ah ja unohdin mainita, vihaan sitä kun kursorista tippuu pikseleitä

  VastaaPoista

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...