keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

157: Lomalainen

Virallista kesälomaa kulunut kaksi päivää, kolmas vasta menossa. Olen totaalisen kyllästynyt lomailija. Ei ole tekemistä, ilmat ovat huonot ja muutenkin kyllästyttää.. Tänään ei ole kertakaikkisesti mitään ohjelmaa, huomenna sentään jo on. Kaverini tulee kyläilemään ja minulla on lääkäri tuon olkapään kanssa. Perjantaina poika menee isälleen, minä shoppailemaan ja illalla vielä Somerolle katsomaan Kake Randelinia. Lauantain mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa ja sunnuntaina krapulapäivä.

Ensi viikolla menen koittamaan kaverin kahta suokkia, jos meillä synkkaa niin alan sitten vuokrailemaan niitä kerran pari viikossa. Kova olisi hinku hepan selkään, mutta ei niitä hevosia vaan tunnu riittävän minulle. Aika ja raha ei anna periksi ottaa omaa. Jästiä pääsen ratsastamaan silloin tällöin, nyt se on laitumella, enkä yksin halua lähteä maastoilemaan.

iltalenkillä eräänä päivänä.
Eilen olin tosiaan Maijalla. Otin Katariinasta kuvia pamelan kanssa ja juotin hepat. Hetken autoin erästä naista hänen uuden hevosensa kanssa, joka oli varsinainen jääräpää, siis hevonen. Venäjältä muutama päivä sitten tuotu Ahaltek.

1 kommentti:

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...