tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ihana päivä..

Tittidii, nyt on arvonnan palkinto/palkinnot noudettu. Kysessä on siis Horzen harjakassi sekä ihanat jalustimet.


Mutta nyt itse asiaan. Kyllä, olin tänään ratsastamassa kaverini suokilla. Alkuun tuntui siltä, että munaan itseni totaalisesti, enkä meinannut saada ruunaa mihinkään. Pienen alkukankeuden jälkeen meillä sujui kuitenkin hyvin. Hevosella oli aivan ihanat askeleet ja muutenkin se oli todella kiltti


Olen vieläkin niin tohkeissani, kuinka kivaa minulla oli. Aivan ihanaa päästä ratsastamaan pitkästä aikaa. Saa nähdä koska menen uudestaan, varmasti jo tällä viikolla.


Hevosen omistaja lupasi pitää minulle hiukan tuntia joku kerta.Muistakaa arvonta, joka löytyy TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ikävät uutiset vievät romahtamispisteeseen.

 Pala on kurkussa, mutta samalla ahdistaa. En enää erota närästääkö minua vai onko tämä kuristava tunne ahdistusta joka ei jätä minua rauhaa...