maanantai 10. kesäkuuta 2013

"Mä käyn koko ajan kierroksilla Ja tarviin vapaata nyt.."

Aikaa on vierähtänyt kun olen viimeksi kirjoitellut. Tässä on ollut kaikenlaista, ero, muutto ja kaikenlaista muuta. Mistäs oikein aloittaisin? Mun tukka jäi kampaamon lattialle..


Sitten vaihtuikin hiusten väri, kun tuo pinkki oli tosi työläs..


Laihtua olen yrittänyt kovasti, käynyt juoksulenkeillä ja syönyt terveellisesti.. Nyt on kuitenkin ollut reilut pari viikkoa olkapää sökönä niin olen ollut saikulla ja ottanut rennosti. Nyt kuitenkin mulla on pari viikkoa kesälomaa.

Mitäs sitten? Jos vaikka palaisin nykyhetkeen. Lauantaina oli traktorivetokisoissa Piikkiössä. Kuvia en jaksanut paljoa ottaa, oli niin pirun kuuma. Aurinko poltti koko yläselän ja hartiat.

Helmi-Orvokki <3Sunnuntaina oli rippijuhlissa ottamassa valokuvia. En ole kovin tyytyväinen otoksiin, toivottavasti kelpaavat. Tänään olinkin Veetin kanssa pitkästä aikaa koirahalilla. Haukku oli aivan super ja kaikki ongelmat on selätetty.

Tallilla en ole ollenkaan käynyt kaiken tämän kaaoksen keskellä, mutta huomenna olen menossa. Ratsastamisesta en vielä tiedä, mutta kentiäs :)

Kukka rippijuhlista.

Ruusu rippijuhlista

Tänään kun tulin kotiin oli ihmeellinen pilvi

Vaatekaapin toinen puoli pääsi järjestykseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...