keskiviikko 14. elokuuta 2013

Inspiraation puute on iskenyt.

 Taas on vierähtänyt pitkä tovi viimekertaisesta postauksesta. Kisat menivät penkin alle ja inspiraatiota ei ole ollut kirjoitella.

Kisäpäivä oli todella kuuma ja olin itsekin niin loppu, etten edes jaksanut yrittää. Prosentteja tuli 49 ja jotain ja olimme toiseksi viimeisiä. Muuten rata meni todella kivasti, mutta laukat eivät vain nousseet. Jutta starttasi ensin ja heillä meni oikein kivasti. Mun kanssa Pesto oli jo hiukan väsynyt ja kuumuus teki tehtävänsä. Laukoista paukkui kakkosta, mikä laskikin sitten aivan älyttömästi tulosta.Näistä kisoista ei kyllä voi kuin parantaa ja niin olisi tarkoituskin. Lauantaina olen menossa Peston kanssa Somerolle koulukisoihin rallattelemaan Helppo D:3 2013 luokan, elikkäs raviohjelman.

Maanantaina olin tallilla, humputtelin vain ja yritin saada Pestoa edes vähän kuuntelemaan, muttei siitä mitään tullut. Eilen meni taas jo paljon paremmin ja harjoiteltiinkin hiukan jo rataa. Tänään Pesto saa vapaapäivän ja huomenna olisi tarkoitus treenata oikein tosissaan ja perjantaina sitten maastoon.

Tänään olisi tarkoitus vielä mennä tullille Maijan luo.. Saa siis välillä mentyä muillakin hepoilla.

Minkä väriset ratsastushousut laitan lauantain kisoihin? Valkoiset, siniruudullisest vai ruskeat?
Tuon punaisen paidan mikä yllä olevissa kuvissa on ajattelin ainakin laittaa. 
Kyseessä ovat siis seurakilpailut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...