torstai 5. syyskuuta 2013

Heppailua tiedossa..

Tänään torstaina makaan vielä kotona flunssan kourissa. Huomenna olisi tarkoitus mennä töihin iltavuoroon. Tämä päänsärky on vain jotain niin kamaa, etten pysty sanoin kuvailemaan. Mutta niin, takaisin aiheeseen. Lauantaina Marin luona on harjoituskisat, mihin olisi tarkoitus mennä kuvailemaan. Ensin tulee agilityluokkia, sitten muutama esteluokka ja lopuksi raviohjelma ja helppo C. Olisi kiva ollut itsekkin osallistua, mutta antaa toisten mennä, kun itse parantelen olkapäätäni.

Ensi viikolla hypätään Jutan ja miehen kanssa bussiin ja lähdetään kohti olympiastadionia. Lauantaina ohjelmassa on hevoset stadikalla ja me suuntaamme siis sinne. En ole ikinä ollut missään isossa hevostapahtumassa, ellei Salon Horse showta lasketa. Odotan innolla ensi viikkoa ja jätän työpaikan virkistäytymisillan väliin. Paljon mielummin vietän laatuaikaa miehini kanssa heppoja katsellen.

Kamalasti ei ylimääräistä rahaa ole, joten luulen, että jätän ostelut muille. Mulle ainakin pääasia siellä on ne hevoset, ei ne kojut missä myydään merkkikamaa.. Ajattelin omat rahani mennä tuhlamaan kuun lopulla Raisioon avattavaan Hööksin myymälään. Siellä on halpaa, mutta samalla laadukasta tavaraa..

Tietääkö joku saako tuolla stadikalla ottaa valokuvia?
En löytänyt järkestäjän sivuilta mainintaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskiviikkona klinikalle: Saadaanko vikalistaan yksi vaiva lisää?

 Hemmo sai syksyllä klinikalta kipulääkekuurin. Ensimmäinen ei vaikuttanut mitenkään ja toinen lääke sai sen vatsan räjähtämään. Vaiva tasoi...