tiistai 29. lokakuuta 2013

Esteitä hevosella ja koiralla..

Onneksi kovempaa myrskyä ei tullut, niin pääsit tallille Pestoa moikkaamaan. Menin heti aamulla jo niin sai touhuta rauhassa. Vettä oli satanut niin paljon, että menimme suosiolla maneesissa. Hömpöttelin pitkin kenttää, kunnes saimme idean hypätä esteitä. Ihan pieniä tietysti kun molemmilla, sekä hevosella, että ratsastajalla oli taukoa jonkun verran. Itse olen hypännyt viimeksi viime syksynä, ellei yhtä kertaa lasketa kun menin pientä pystyä kesällä Peston kanssa..Ei siitä meinannut tulla aluksi mitään, mutta lopuksi Pesto oikein innostui. Veeti oli mukana niin kuuluu haukkumista.

Meinasin yhdessä hypyssä tippua kun tuli hiukan liian aiainen ponnistuspaikka ja lähdin kääntämään liian aikaisin. Loppukäynnit ja -ravit menin ilman satulaa.

Tästä sitten hoidin Peston, loimitin ja paiskasin pihalle. Otin Jutan mukaani, käytiin meillä ja mentiin koirahallille. Ajatus lenkistä ei tänään enää innosta, saa nyt nähdä käynkö illalla maustekutsuilla naapurissa.Onko videoita liikaa? Vai olisiko parempi ilman?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...