maanantai 28. lokakuuta 2013

Maastoilemassa porukalla..

Aamulla oli aikainen herätys, kävin töissä viimisen kerran palauttamassa avaimet, tästä suuntasin kotiin odottamaan Juttaa ja mentiinkin sitten Maijalle tallille. Henna siellä oli jo työntouhussa siivoamassa karsinoita ja me yhdyimme urakkaan. Saatiin talli siivottua, oli kahvitauon aika. Jutustelimme Maijan kanssa pitkän tovin, kun meidän piti nopeasti kysyä hevosjakoa.

Minä sain ratsukseni Ronin ja Jutta Pamelan, Henna tuli tietysti omalla hevosellaan. Köpsöttelimme kentällä hetken, että saimme tuntumaa hevosiin ja tästä lähdimmekin jo metsään.
 Kävelimme koko matkan, kun Ronin on hiukan toipilas. Menimme ensin kuvassa näkyvää metsätietä ja siitä lähdimme polkua pitkin metsään. Vältyimme sateelta ja tuulelta ja oli oikein mukavaa. Ihanaa päästä pitkästä aikaa puhdistamaan päätä metsän keskelle. Kaikin puolin kiva reissu.

Kuvasta tuli hassun värinen ja Roni näyttää ihan harmaalta :DTallille kun saavuimme kello oli jo niin paljon, että oli pakko vain harjata hevoset, heittää loimet päälle ja laskea tarhaan. Mun piti olla Jonnea hakemassa, niin tuli nopea lähtö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...