maanantai 21. lokakuuta 2013

Mikään ei mene niikuin pitäisi.

Taas kerran omin kantapään kautta sen, etten saisi hehkuttaa mitään (varsinkaan hevostelua) ennenkuin se on varmasti toteutunut. Heppailu on jäänyt todella vähäiselle, osaksi omasta syystä ja osaksi muiden syystä. En kuitenkaan jaksa alkaa ketään sen enempään syyttämään.

Olisin niin ihanaa löytyy joku kiva vuokrahevonen jolla voisi osallistua tunneilla ja jolla voisi käydä kisoissa. Ensi kuussakin olisi koulukisat, mihin olisi ihana osallistua, mutta kun ei ole mulle sopivaa hevosta.

Pesto on aivan ihana hevonen ratsastaa, mutta kisoissa meillä ei yhtään synkkaa. Jatkan Peston ratsastamista kuitenkin vaikkei meitä kisoissa enää nähdäkkään.

Laitoin mun kypärän myyntiin. Haluaisin uuden. En vain tiedä minkä. Olen kovasti yrittänyt uutta metsästää, mutta kun raha ratkaisee kummasti..


Viime aikoina olen myynyt todella paljon tavaraa pois; kameran, saappaat, ratsastushousuja ja -takkeja. Kaikki omasta tahdostani ja siitä syystä että saisin rahaa. Kameran myyminen harmitti paljon, mutta ostin tilalle kivan pokkarin.

Tämmösen ostin.
Turha materiaali ei ikinä ole hyväksi ja tavaraa saa aina ostettua lisää. Saappaatkaan eivät ole pakolliset, munalla on hyvät tallikengät ja kivat chapsit. Ostoslistalle voisin kuitenkin laittaa uuden kypärän EHDOTUKSIA, edullisesta mutta silti kivasta kypärästä, myös käytettynä voin ostaa jos hyvässä kunnossa. Samaten uudet chapsit olisivat kivat, kun nuo nykyiset ovat melko vanhat ja kovin ohuet. Tavalliset kumpparit tarvitsen myös ja ehkä talviratsastushousut.

Ehdotelkaa jotain kivaa kypärää, chapseja ja jotkut uudet housut olisivat myös kivat, sellaiset missä ovat alhaalla joustot.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen minusta on tullut?

Hevosmaailma elää murroksen aikaa ja tuntuu pelottavalta hypätä johonkin uuteen, mutta kuitenkin tuttuun. En oikein vielä tiedä millainen tu...